Ce si cum facem

Ce și cum facem

SCOPURILE MELE

  • Scăderea la minim a birocrației locale: interacțiunea cetățeanului cu autoritățile se va realiza doar cu buletinul sau pe internet. Transformăm Galațiului în «smart city».
  • Îmbunătățirea condițiilor necesare întemeierii unei familii prin scăderea criminalității, creșterea calității aerului, modernizarea învățământului local.
  • Inversarea tendinței de scădere a populației prin asigurarea unei dezvoltări economice cuantificabile și încadrate în timp. Oamenii vor veni, nu vor pleca din Galați.
  • Revenirea Galațiului la prestigiul cultural de altădată prin: valorificarea patrimoniului cultural, recunoașterea și promovarea talentului local, deschiderea culturii locale față de cultura națională și internațională.
  • Reducerea mortalității din cauze cardiovasculare și cancer și creșterea potențialului Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos.

 Când ceva e gata, e gata. Nu te uita în urmă. Uită-te înainte, către următorul tău obiectiv. George C. Marshall

OBIECTIVELE MELE

  • Pentru proprietarii de apartamente: costul mediu al întreținerii pentru un apartament pe timp de iarnă va scădea de la 500 la 200 de lei pe lună, în 4 ani (apă caldă,apă rece, încălzire, întreținere);
  • Pentru tineri, angajați și întreprinzători: crearea de facilități pentru dezvoltarea economică astfel încât, în 8 ani, să generăm peste 35 000 de noi locuri de muncă;
  • Pentru noile generații: modernizarea tuturor școlilor din municipiul Galați: implementarea standardelor de siguranță la incendiu și de igienă publică, încălzirea și iluminarea claselor cu un consum redus de energie, dotarea cu smart-board, internet, videoproiector, în 4 ani;
  • Pentru vârstnici: construirea unui centru de asistență pentru persoanele vârstnice cu 1000de noi locuri de cazare și facilități de tratament și relaxare, precum și a unui serviciu social de livrare la domiciliu pentru persoanele care nu se pot deplasa, în 4 ani.

STRATEGIA MEA

Dezbateri publice concrete care vor viza următorii ani și vor prioritiza nevoile cetățenilor și alocările bugetare viitoare. Discuții pe soluțiile și adaptările lor, împreună, alături de ONG-uri, de mediul privat, de presă, de mediul universitar și de sindicate.

Strângere și semnături pentru inițiative cetățenești. Vor rezulta un amplu program de investiții și un amplu program de reforme întins pe următorii opt ani.

MĂSURILE MELE

Promovarea de măsuri concrete în următoarele arii: dezvoltare economică, urbanism, sănătate, educație, siguranța cetățeanului, cultură și recreere.

Leave a Reply

Close